Om oss

Biografi

Jeg er Arild Pedersen, en engasjert og utadvendt salgscoach med over 30 års erfaring innen B2B salg. Født og oppvokst i Bergen på 60-tallet, har jeg alltid hatt en forkjærlighet for kommunikasjon og utfordringer.

Min tidlige interesse for kreativitet og historiefortelling begynte i bestefarens verksted, en paraplymaker, hvor jeg ble fascinert av skrivemaskinen og fantasifulle historier. Gjennom min bowlingkarriere oppdaget jeg betydningen av mental forberedelse og fokus, som senere ble viktige verktøy i salgsverdenen.

Etter en tidlig start som arbeidstaker i en fargehandel og jernvarebutikk, har min vei ført meg gjennom ulike roller innen salg og ledelse. Jeg har blant annet jobbet med leveranse av IT-tjenester, konseptutvikling, og salg av programvare og opplæring. Gjennom alle disse rollene har jeg alltid hatt et brennende ønske om å hjelpe mine kunder med å løse deres utfordringer.

Jeg tror på å finne balansen mellom kreativitet og struktur i salgsprosesser. Dette har jeg tatt med meg som en viktig lærdom, og jeg bruker det som basis for min tilnærming som salgscoach. Min evne til å tilpasse meg endringer og ta risiko har vært avgjørende for min suksess som både utøver og rådgiver.

30+ Years
Experience

Som formann i fiskeklubben “La Mèer” og en lidenskapelig musikkelsker, har jeg alltid vært en person som søker opplevelser og utfordringer utenfor jobben. Disse interessene har også formet min tilnærming til salg og coaching, der jeg tror på å skape gode opplevelser for kundene mine og hjelpe dem med å nå nye høyder. Nå har jeg tatt det store spranget og startet min egen rådgivningsvirksomhet, drmulig.no. Med fokus på salgscoaching, opplæring og forretningsutvikling ønsker jeg å dele mine erfaringer og kunnskaper med ulike bransjer og roller. Jeg tror på å hjelpe bedrifter med å oppnå salgssuksess gjennom god coaching av selgere og smart bruk av teknologi som CRM og Teams.

Gjennom hele min karriere har jeg vært drevet av nysgjerrighet, engasjement og ønsket om å hjelpe andre. Med en balanse mellom kreativitet, fokus og struktur, står jeg klar til å veilede deg på veien mot økt salg og suksess. Kontakt meg for en uforpliktende samtale, og sammen kan vi skape en strategi som tar deg ett skritt nærmere dine mål.

Formaliteter/bakgrunn

Med over 30 års erfaring innen B2B-salg har jeg et solid fundament for å gi kvalitetsrådgivning. Min salgserfaring dekker et bredt spekter av områder, inkludert:

Alle mine roller har vært drevet av min lidenskap for salg. Jeg er nysgjerrig, glad i å møte nye mennesker og opptatt av å løse utfordringer for mine kunder.

Hva Gjør Meg Spesiell

Det er med stor ydmykhet og takknemlighet jeg kan si at min reise har formet meg til den personen jeg er i dag.

Lidenskap for Mennesker

Min lidenskap for mennesker har alltid vært drivkraften bak alt jeg gjør. Å se andre mennesker oppnå suksess og vekst har alltid gitt meg en enorm glede og tilfredshet. Denne lidenskapen har vært min kraftkilde når jeg jobber med mine kunder for å hjelpe dem med å realisere deres mål.

Kreativ Historieforteller

Min bakgrunn som skribent har alltid drevet meg til å finne nye måter å kommunisere på. Å kunne ta komplekse ideer og omforme dem til engasjerende historier er en måte jeg kan formidle mine tanker og råd på en måte som virkelig treffer hjem. Historiene mine er ikke bare fengslende, men de gir også dybde til læringen.

Tålmodighet og Empati

Å vokse opp i en familie med søsken og senere bli forelder har lært meg verdien av å være tålmodig og empatisk. Å virkelig forstå andres behov og situasjon er grunnleggende for å kunne gi verdifulle råd. Min evne til å lytte og sette meg i andres sko har vært avgjørende for å bygge tillit og gode relasjoner.

Mangfoldig
Erfaring

Min karriere har vært en spennende reise gjennom ulike aspekter av salg og markedsføring. Denne mangfoldige erfaringen har gitt meg en bredde av kunnskap som jeg kan trekke fra når jeg jobber med mine kunder. Å kunne tilby skreddersydde råd som passer deres unike behov, har alltid vært en prioritet for meg.

Mester i Mental Fokus

Min lidenskap for bowling har lært meg viktigheten av å opprettholde mental fokus og forberedelse. Å kunne holde hodet klart og konsentrert under press er en ferdighet jeg har tatt med meg inn i mitt arbeid som coach. Jeg deler mine erfaringer med mine kunder for å hjelpe dem med å oppnå mental styrke.

Risikotaker og Innovatør

Beslutningen om å starte drmulig.no var et stort steg for meg. Å tørre å ta risiko og utforske nye muligheter har alltid vært en del av min personlige filosofi. Denne viljen til å tenke utenfor boksen og prøve nye tilnærminger har vært en sentral del av min tilnærming til coaching og rådgivning.

Kombinasjonen av Teknologi og Menneskelighet

Min bakgrunn innen teknologi og salg har lært meg at den rette balansen mellom teknologi og menneskelig interaksjon er nøkkelen. Å kunne bruke moderne verktøy for å støtte salgsprosesser, samtidig som jeg opprettholder det menneskelige aspektet, har alltid vært en prioritet for meg.
Alt i alt er det denne unike blandingen av lidenskap, kreativitet, empati og erfaring som har formet meg til den rådgiveren og coachen jeg er i dag. Jeg er takknemlig for muligheten til å inspirere, motivere og veilede andre på deres reise mot suksess og vekst.

Attester

Kom I Kontakt
Med Oss

Excited about the project?

Telefon

930 55 885

Adresse

Absalon Beyers gate 5

Våre Kunder & Partnere

Scroll to Top